Search
Close this search box.

Sam Smith: Imao sam liposukciju sa 12 godina

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sam Smith je otkrio da se još kao dete podvrgao liposukciji, kako bi probao da izleči psihičke probleme koje je imao zbog izgleda.

„Imao sam liposukciju sa 12 godina,“ otkrio je on u Instagram emisiji glumice Jameele Jamil.

„U tom trenutku, bio sam vrlo srećan zbog te odluke. No, ta operacija mi ništa nije promenila. Vratio sam kilažu kroz dve nedelje, jer nisam razvio odnos sa hranom, pa se ništa nije promenilo. Ali, da sa 12 godina imate liposukciju grudi zaista je velika stvar,“ objasnio je Smith.

Britanski pevač ispričao je da, od kad zna za sebe, ima komplekse jer su mu se vršnjaci konstanto podsmevali zbog grudi. O svojim nesigurnostima rešio je da govori jer zna da je mnogo muškaraca sa istim problemima, koje nema ko da sasluša.

„Nema poznatih muškaraca koji pričaju o nesigurnostima. Čak mi je i sada čudno da govorim na tu temu, jer momci ne posvećuju mnogo pažnje tome,“ rekao je on i potom okrivio toksični maskulinitet za probleme koji nastaju.

„Uče nas da nisi dovoljno muškarac ako govoriš kako se osećaš u svom telu, ali ja želim da se borim protiv toga,“ otkrio je Sam i kasnije dodao da mu je ovaj intervju „u potpunosti promenio život.“

POSLEDNJE VESTI