in

Samo što su se venčali a Prija i Filip se već svađaju

Venčanje Filipa i Aleksandre

Iako su se pre samo dve nedelje zakleli na večnu ljubav, mediji tvrde da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović već počeli da se svađaju i raspravljaju. Nedavno su kružile priče da nisu mogli da se dogovore sa kojim prezimenom bi Prija trebalo da nastupa, a sada se raspravljaju o tome gde će živeti.

Kako pišu dumaći mediji, sukob je izbio upravo zbog toga da li će život nastaviti u Srbiji ili Americi. Filip insistira da na nekoliko meseci promene mesto boravka i da žive u Majami, ali Prija ima drugačije planove.

“Aleksandra i Filip nikada do sada nisu imali nikakvih čarki, sve probleme su rešavali u hodu, te tako žele i da bude i sa novonastalim problemima koji očigledno postoje več duže vreme. Na većinu nastupa Filip prati Aleksandru, te je tako bilo i ovog puta. Prethodnih dana vodili su polemiku gde o tome gde treba da bude njihov život stacioniran, jer Filip ima veliku želju da se vrati u grad gde gde je proveo veći deo života. Međutim, Aleksandra smatra da to nije dobro za nju jer želi da nastavi karijeru u istom smeru kao što je do sada radila. Novopečeni suprug smatra da je njih najbolje da budu u Americi gde će osnovati porodicu. Sa druge strane, Aleksandra želi da to bude Srbija i da bi joj odvojenost od bliskih ljuti veoma teško palo’’, izjavio je izvor upućen u situaciju, piše Alo.

‘’U trenutku kada je svađa planula pred njen nastup, bilo je vidno da je pobesnela i samo mu je na kraju poručila: ‘Zamoliću te da stavimo tačku na tu priču sada i da je nastavimo sutra jer nije ni vreme ni mesto da o tome diskutujemo’, a on ju je potom poljubio i rekao da će se sve rešiti. Izvinio se zbog svoje plahovitosti, ali ona je otišla’’, otkriv izvor.

Bračni par se na kraju dogovorio da za sada ostanu u Srbiji, ali Filip i dalje ima veliku želju da odu, makar na samo šest meseci.