in

Saopštenje Jelene Karleuše povodom eksplicitnih fotografija


Jelena Karleuša obratila se javnosti zvaničnim saopštenjem u kome kaže da se na fotografijama koje kruže internetom ne nalazi ona.

„Povodom sadržaja koji kruži internetom, imam da izjavim sledeće: na većini fotografija se ne nalazim ja i reč je o fotomontaži koju svako malo veštiji sa kompjuterom može da napravi. Neki od sadržaja su fotografije ukradene iz mog telefona, dorađene i plasirane da se naudi meni i mojoj porodici. Apelujem na medije i ljude sa društvenih mreža da ne učestvuju u ovom. Naravno, saznanja su mi da iza ovoga ne stoji jedan čovek već čitava organizacija. Svi oni koji stoje iza ovoga će pravno odgovarati,“ stoji u saopštenju, objavljenog između ostalog i na Karleušinim društvenim mrežama.

https://twitter.com/karleusastar/status/1084872310685945857

Internetom prethodnih sati kruže fotografije na kojima se pop zvezda nalazi u eksplicitnim pozama, a za koje kaže da su joj ukradene iz privatnog telefona, ali i fotosopirane.

Karleuša je današnji dan provela u studiju Zvezda Granda, gde je radila kao mentor svojoj grupi kandidata u ovom muzičkom takmičenju.