Saša Kovačević: Vrela zima!

Saša Kovačević je pronašao pravi način da izbegne niske temperature u Srbiji. Sa bratom Radetom, njegovom devojkom i pevačicom Milicom Todorović i nekoliko prijatelja proveli su 15 dana na ostrvu Puket na Tajlandu.

No, Saša za časopis Svet kaže da je bio iznenađen izgledom ovog ostrva. “Očekivao sam rajske predele jer sam tako zamišljao Tajland, a sačekale su me prljave i skučene ulice, štandovi sa hranom nasred ulice… Trebalo mi je nekoliko dana da se priviknem. Kasnije mi je bilo okej, jer su plaže zaista prelepe.

Milica Todorović kaže da uopšte nisu izlazili. “Previše se pije, uzimaju se narkotici i sve što se kod nas smatra neadekvatnim ponašanjem, na Tajlandu je dozvoljeno. Zato smo Rade i ja samo jednom izašli i nismo se dugo zadržali,” kaže pevačica a sa njenim mišljenjem složio se i Kovačević. “Otišao sam kako bih se odmorio jer mi je diskoteka bilo preko glave. Ne osuđujem ljude koji vole da se provode na taj način ali nije po mom ukusu. Noćni život na Tajlandu je previše slobodan za mene.”

Mlada pevačica je bila iznenađena izgledom transvestita, za koje kaže da su jako ženstveni. “Mogu slobodno da kažem da su atraktivniji, lepši i zgodniji od mnogih devojaka. Tek ppo stopalima shvatite da se radi o muškarcu.”

Mi se nadamo da će vas ovi lepi pejzaži barem malo ugrejati!

Foto: Facebook / Izvor: Svet

Povezane vesti

Back to Top