in

Saša Vidić: Besparica je udarila na Simu kokošjeg mozga!

Jelena Karleuša dobila je dostojnog protivnika za medijske ratove i prepucavanja: Saša Vidić i ove nedelje imao je šta da poruči JK. Pogađate, ništa lepo!

Kao odgovor na njenu konstataciju da „da se ne drogira Saša Vidić bi i dalje video da sam modna ikona“ u intervjuu za novi broj tabloida Svet, Vidić je Jeleni poručio da se vidi da je besparica udarila na nju, da joj nastup za Plavu Šeherezadu izgleda kao reklama za kondome, te da ima kokošji mozak!

„Slažem se sa Jelenom da bi svaki stanovnik ove planete pre gledanja i slušanja njene muzike morao da konzumira određene opijate. Da bih takvu ženu doživeo kao modnu ikonu, moram dobro da budem opijen, pa onima koji nju tako doživljavaju preporučujem LSD (teške droge)“, kaže Vidić i poručuje kontroverznoj pevačici da ima kokošji mozak!

„Šta vredi tebi, Simo, bilo šta objašnjavati? To se zove evolucija u zoologiji! Doduše, moram priznati da i ti imaš ostatke iste. Na primer, ti si od koke, a boja u ovom slučaju nije bitna. Od te životinje zadržala si samo mozak, i to kokošji.“

Po Vidićevom mišljenju, vidno je da je besparica učinila svoje pa Karleušin nastup izgleda kao reklama za kondome.

„Preporučujem svima da pet puta zaredom pogledaju tvoj poslednji nastup, ali sa napomenom da to nije reklama za kondome. Meni je samo žao što si se ti svim silama trudila da ostaviš takav utisak. Mogla si ti i bolje, ali godine i očigledna besparica učinile su svoje. Možda ćeš ovo obraćanje shvatiti kao otvoreno pismo, ali kako god, markicu ti neću poslati jer znam da za nju para nemaš. Nemoj da zajmiš novac kako bi mi odgovorila jer nije sramota nemati, sramota je lagati, plagirati i sve ono što ti radiš! I s obzirom na tvoje poznavanje srpske gramatike ili ti pravopisa, upotrebiću samo jedan padež koji mi se poslednjih dana pri pomisli na tebe vrzma po glavi – dativ! Kome ili čemu uopšte odgovaram?“, rekao je Vidić.

Izvor: Pressonline.rs