in

Saša Vidić kaže da je pobedio depresiju, napadaju ga „estradne babe“


Pre više od mesec dana, Saša Vidić navodno je hospitalizovan nakon što je „trčao go po ulici.“

„Nije istina da sam bio hospitalizovan, kao što nije tačno da sam na ulici pao od alkohola. Ipak, tačno je da sam doživeo pad u zdravstvenoj slici,“ tvrdi on sada u intervjuu za magazin Story.

„Onesvestio sam se jer mi je gvožđe bilo gotovo na nuli. Kada imate takvu krvnu sliku, normalno je da vam se muti vid i da vam se vrti u glavi, pa da zatim i padnete u nesvest,“ nastavio je.

„Postao sam malokrvan, što mnogi tumače kao posledicu nedostatka hrane, ali ja sam jeo. Sve bih pripisao stresu i depresiji u koju sam zapao,“ kaže Vidić i objašnjava:

„U depresiju jedino može da me baci činjenica da ne putujem. Bio sam vrlo tužan što zbog aktuelne situacije ne mogu da budem u svojoj kući u Hrvatskoj. Naravno, stres je samo pospešilo i to što sam tih dana o sebi čitao razne gluposti.“

Kreator kaže da je sve bio „orkestrirani napad na moj lik i delo.“

Stigao je od strane pojedinih estradnih baba. Poznato je da mnoge komentarišem svojim oštrim jezikom pa je očekivano što je neke to zabolelo. Ipak, nisam očekivao da će se ovom silinom obrušiti na mene svojim primitivnim lažima. Kao što vidite, taj jezik me je koštao. Ne znam samo kako su mogli da izmisle da sam hospitalizovan i kako će da to objasne na sudu.“

Vidić otkriva da je bio na kućnom lečenju i da su ga brat i sestra obilazili i donosili hranu. Kako ističe, drago mu je što ih je, u celoj toj situaciji, više viđao. Saša ističe da se sada dobro oseća ali da nikako svoje zdravlje više ne sme da troši na, kako kaže, budale.

loading...