in

Šaulići u panici: Nema više Šabanovog novca


Goca Šaulić je, čim se navršilo šest meseci od pogibije Šabana Šaulića, vratila gazdama klubova sve avanse koje je uzela unapred.

Iako je kralj narodne muzike dosta zarađivao, te za života mnogo stekao svojim radom, njegovi najbliži sada ipak žive drugačije!

Slamarica je sve tanja, sada je posao stao i Ildi zbog korona virusa, pa se Goca sekira. Kako STAR otkriva izvor, zapala je u depresiju.

A dodatno je muči i suđenje Šabanovom ubici jer je odloženo zbog pandemije.

„Goca ne izlazi iz stana, u lošem je stanju, razmišlja šta će i kako će. Kuću je izdala ambasadi Katara, i oni su joj unapred dali novac. Čini mi se za šest meseci. Ona i Mihajlo žive u Ildinom stanu na Dedinju. Trenutno ne radi ni on, a i Ildi je sve stalo zbog situacije sa virusom .Zato Goca o svima razmišlja,“ počinje izvor.

„Navikli su svi dok je Šaban radio da žive punim plućima, a sada moraju da se stisnu. Ima Goca i primanja od autorskih prava, ali žena ne može sa se osloni samo na to. Dodatno je muči i što Šabanov ubica nikako da dobije kaznu, i suđenje je odloženo. Ma sve je stalo zbog virusa,“ priča izvor za STAR i dodaje:

View this post on Instagram

Žalilo se srce golubici beloj …💫

A post shared by Gordana Šaulić (@gordana_saulic) on

„Deca pokušavaju da je dignu, govore joj da ne treba da se brine. Ilda joj je čak rekla da sekiracijom može samo da se razboli. I da što pre mora da se psihički podigne jer im je potrebna zdrava. Goca je oduvek bila stub porodice, niko nije navikao da je vidi potonulu.“ nastavlja izvor.

„Ona mnogo pati za Šabanom, neće ga nikad prežaliti. Deca imaju svoje živote i porodice i onda nemaju kad da sede i tuguju, dok je Goci najteže. Pogotovo sada od kada traje virus, samo sedi u kući i razmišlja o svemu i svačemu!“ završava izvor za STAR.