Seljaci iz Ivanova hoće da pregaze Hurem traktorom!

Meštanima ograničena sloboda kretanja zbog Hurem! (foto: Kurir)Turska glumica Merjem Uzerli, poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni, nije baš dobrodošla u svim delovima Srbije.Iako se u noćnom provodu u Beogradu odlično uklopila i slikala sa brojnim fanovima, meštani sela Ivanovo, gde Merjem snima novi film, uopšte nisu oduševljeni njenim dolaskom.

Naime, ekipa Kurira posetila je ovo mesto pored Pančeva, gde Hurem radi kadrove za novo ostvarenje. Tog dana su zbog loših vremenskih uslova napravili pauzu, pa nikog od ekipe nije bilo na setu. Ali su zato tu bili meštani, koji su ljuti zbog snimanja ovog filma. U razgovoru sa njima reporteri Kurira otkrili su da zbog lokacije pored nasipa, na kojoj je izgrađen mali grad za potrebe projekta, oni nisu u mogućnosti da se slobodno kreću jer im je blokiran put do njiva.

Seljake niko nije ni informisao o dolasku filmske ekipe! (foto: Kurir)„Ne možemo da prolazimo kada mi to želimo, već kada nam oni dozvole. Mi živimo od poljoprivrede. Ne mogu da idem u polje da ga obiđem. Lopovi mi kradu krompir. Ne mogu da prođem da sejem kukuruz jer se snima film na nekoj javnoj površini. Treba da idem u Brestovac da bih ušao u svoje polje. Ima da dođem s traktorom da uletim na set i da izađem na naslovnoj strani Kurira sa naslovom Mađar bugarskog porekla pregazio Hurem u Ivanovu, žali se Joza Telbis, koga svi u selu zovu Joca.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.