in

Senidah predstavlja Sloveniju na Evroviziji?


Slovenačka pevačica Senidah je jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u regionu, a sledeće godine predstaviće Sloveniju na Evroviziji koja će biti održana u Holandiji.

Ona je još ranije imala želju da se oproba na najstarijem muzičkom takmičenju, a 2014. bila je na korak da u tome uspe. Sa svojim bendom Muff tada je osvojila drugo mesto na slovenačkom festivalu Pesem Evrovizije.

Kako zasad stvari stoje, ona će sledeće godine dobiti priliku od organizatora da sama predstavlja svoju državu, bez učešća na nacionalnom takmičenju, i već je počela da pravi pesmu za tu priliku.

„Senida se jako obradovala pozivu da predstavlja Sloveniju u Holandiji. Evrovizija je njena velika ljubav. Sve to dolazi sada, kada Senida pokušava da gradi internacionalnu karijeru, pa će joj festival evropske muzike dobro doći da sebe predstavi publici izvan Starog kontinenta“, rekao je izvor blizak pevačici.

Organizatori veruju da će upravo ona postići uspeh na evrovizijskom takmičenju jer izvodi vrstu muzike koja je apsolutni hit u celom svetu, prenosi Kurir.