Serena Williams napisala emotivnu poruku nerođenoj bebi

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Teniserka sa verenikom (foto: Instagram.com/serenawilliams)

Jedna od najboljih teniserki svih vremena, Serena Williams, pre nekoliko dana iznenadila je sve radosnom vešću da je u petom mesecu trudnoće i da sa verenikom Alexom Sohanianom čeka prvo dete.

Osvajačica 23 Gren slem titule, koja je poslednji trofej na Australian openu osvojila krajem januara, dok je bila u drugom mesecu trudnoće, na Instagramu je podelila fotografiju trudničkog stomačića i pored nje napisala emotivnu poruku nerođenoj bebi.

Buduća majka (foto: Instagram.com/serenawilliams)

„Moja nadraža bebice, dala si mi snagu koju nisam znala da posedujem. Naučila si me šta zaista znače mir i spokoj. Jedva čekam da te upoznam i da se sledeće godine pridružiš ostalima na mojim mečevima. Ali najvažnije od svega je što želim da sa tobom podelim još jedno prvo mesto na rang listi. I to na rođendan @alexisohanian. Od najstarijeg svetskog broja 1, najmlađem svetskom broju 1. Tvoja mama“, stoji u poruci teniske šampionke, koja je juče ponovo zauzela prvo mesto na WTA listi.

Serena se sa osnivačem Reddita verila u decembru, ali datum venčanja još uvek nisu potvrdili. Predstavnik za štampu teniserke rekao je da će ona zbog trudnoće u narednom periodu pauzirati, ali da će se na teren vratiti 2018. godine.

POSLEDNJE VESTI