Search
Close this search box.

Trudna Serena William pozirala naga za novo izdanje ‘Vanity Faira’-a

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: VanityFair)

Serena Williams našla se juče u centru medijske pažnje nakon, po mnogima, neprimerenih komentara koje je na njen račun izneo bivši teniski as, John McEnroe.

Međutim, jedna od najboljih teniserki svih vremena rešila je da ostavi negatvine stvari po strani i proslavi svoju trudnoću poziranjem bez odeće za avgustovsko izdanje magazina Vanity Fair.

Poput mnogih poznatih dama koje su se na isti način tokom drugog stanja obnažile u ovom časopisu, i Serena je svoj stomačić stavila u prvi plan pozirajući ispred fotoaparata slavne Annie Leibovitz.

(foto: VanityFair)

Teniserka je pored fotografija na kojima je sama, pozirala i za crno beli editorijal sa verenikom, Alexisom Ohaninanom, a u intervjuu je, imeđu ostalog, otkrila i kako su ona i osnivač Reddita započeli vezu pre dve godine nakon slučajnog susreta u Rimu.

(foto: VanityFair)
(foto: VanityFair)

Par se decembra prošle godine verio i samo mesec dana kasnije, tokom odžavanja Australian open-a, saznali su da će postati roditelji, a Williamsova je u drugom stanju i osvojila prvi Grand Slam turnir u sezoni.

(foto: VanityFair)
(foto: VanityFair)

Iako je nedavno ušla u šesti mesec, priznaje da i dalje ne zna šta je čeka kada beba stigne na svet. „Ne znam zaista šta ću raditi sa bebom. Još uvek nemam ništa, ništa za bebinu sobu. Da ste mi prošlog oktobra ili novembra rekli da ću imati dete, pomislila bih da ste najveći lažov na svetu. I dan danas ne verujem u to. Ali, desiće se vrlo uskoro“, iskrena je Serena.

POSLEDNJE VESTI