in

Severina bi ćerku Nataše Bekvalac za snaju!

Severina sebi našla snajku (foto: Hello)
Severina sebi našla snajku (foto: Hello)

Osim što je održala spektakularni koncert u Sava centru, hrvatska pop zvezda Severina Vučković usred koncerta je sebi izabrala i snaju, malu Hanu ćerku Nataše Bekvalac Dače Ikodinovića.

Pevačica  je u toku koncerta sišla do prvog reda iz kog je mala Hana pratila koncert pored mame Nataše, kojoj je inače Severina otpevala pesmu Prijateljice i ujedno joj čestitala na venčanju. Nakon toga je uhvatila svog sina Aleksandra za ruku, dovela ga do Hane i uzviknula „Sine, dođi da te upoznam sa ovom devojčicom. Vidi kako je lepa!“

Ovu simpatičnu scenu je pubilka ispratila aplauzom, a Severininin gest je izmamio osmeh i samoj Nataši koja je ostala oduševljena kako koncertom, tako i potencijalnim zetom Aleksandrom.

Severina je divna osoba, pažljiv prijatelj i veoma brižna i nežna majka. Moja deca i ja uživali smo sve vreme. Moje devojke su u krevetu već od 21 sat, ali ovo je bio presedan zbog koncerta. Seve je blistala, bila je magična, a Aleksandar je toliko lep i harizmatičan da smo, osim Severinom, ostale opčinjene i njegovom harizmom“ rekla je Nataša za Kurir,

Nataša sa suprugom Ljubom, ćerkom Hanom i sestričinom Petrom na koncertu (foto: Kurir)
Nataša sa suprugom Ljubom, ćerkom Hanom i sestričinom Petrom na koncertu (foto: Kurir)

Pored ćerke Hane i sestričine Petre, koncertu je prisustvovao i Natašin suprug, rukometaš Ljuba Jovanović. Po dolasku na koncert, novopečeni mladenci projurili su pored fotoreportera i seli u prvi red.

Po završetku koncerta, Nataša je odbila da daje izjave za medije izvlačeći se kako su Hana i Petra pospane, dok joj je Ljuba sve vreme na uvo šaptao da požure. Ovo ponašanje Natašinog muža potvrđuje priče da Ljuba ipak ne voli pevačicino medijsko eksponiranje.

On ne želi da bude javna ličnost i nije navikao na pažnju medija. Najviše bi voleo da Nataša ne daje intervjue i da ne priča o privatnom životu. Zato je i insistirao da venčanje bude tajno, kao i sve što je usledilo posle toga. Ne traži da Nataša napusti estradu, ali ne bi nas začudilo da od nje zahteva da bude samo domaćica. Mada, mislim da Nata nikad ne bi pristala na to“, rekao je dobro obavešteni izvor blizak paru za Blic.