Prati nas

Extra

Severina dobija Viber stikere!

Severina je prva slavna osoba u regiji koja je ostvarila saradnju sa kompanijom Rakuten Viber, jednom od vodećih svetskih platformi za razmenu poruka – lansiranjem stikera sa njenim likom i stihovima iz njenih pesama.

Tokom godina stikeri su postali vrlo popularan način komunikacije na Viberu i pokazale se kao jedna od najpopularnijih karakteristika Vibera.

Sledeći primer međunarodnih zvezda kao što su Shakira, Lukas Podolski i mnoge druge, koje imaju svoje Viber pakete stikera, jedna od najpopularnijih pop pevačica Severina dobila je svoj paket nalepnica, čime je omogućila svojim fanovima da na zanimljiv i duhovit način ostanu u toku sa njenim radom.

Severinin paket Viber nalepnica sadrži šarolike, šarmantne i zabavne nalepnice, s poznatim naslovima ili stihovima pesmama, poput “Verujem u te”, “Ovo će biti dobra noć predosećam”, “Moje prijateljice,” Dobrodošao u klub “”, Kuda za vikend? ” “Mili moj”, itd.

U paketu nalepnica nalazi se nekoliko pesmama s njenog novog albuma Halo dok ostale nalepnice sadrže naslove iz ponešto starijih pesama.

Osim Hrvatske, Severinin paket Viber nalepnica moći će se preuzeti i u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji. Zvanično će moći da se preuzmu 16. maja 2019. godine.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top