Severina demantovala da je u finansijskoj krizi, isplatila bivšeg muža

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Severina Kojić oglasila se nakon natpisa da je u finansij krizi i da ima neplaćene alimentacije bivšem suprugu Milanu Popoviću.
U saopštenju koje je medijima poslala advokatica Sanja Turkakov, pevačica je ove stvari demantovala.  „Neistinita je informacija da je Severina Kojić do guše u dugovima, da ne zna kako će državi platiti kaznu od 650.000 evra zbog objavljivanja sina na društvenim mrežama, plus 20.000 evra Milanu Popoviću zbog krađe detetovog pasoša, pa se u hrvatskim medijima spominje da će joj oduzeti nekretnine,“ počinje saopštenje. „Netačno je da duguje alimentaciju od marta u iznosu od 160 evra za svaki mesec. Neistinito je da je Severina obavestila Milana preko svojih advokata da zbog korone nije u situaciji da ispoštuje sudsku odluku, jer mesecima ne nastupa, pa nije isključeno da će svoje saradnike isplaćivati od tantijema, da će kada se pesme objave, prihod od slušanja i reklama ići autorima,“ nastavlja se saopštenje.
„Nije tačno da je Severina u lošoj finansijskoj situaciji. Tačno je da Severina Kojić uredno plaća alimentaciju za svog sina Aleksandra Popovića i tačno je da je Severina tri meseca uplaćivala alimentaciju na račun Milana Popovića u Zagrebačkoj banci, a koji račun je Milan naveo kao svoj račun.2 „Tačno je da je Severina Kojić, po saznanju za činjenicu da je račun u Zagrebačkoj banci koji je na ime Milana Popovića zatvoren, uplatila na račun koji joj je Milan Popović dostavio. Ne postoji nikakva kazna koju Severina mora da plati državi od 650.000 evra, niti da plati Milanu 20.000 evra, kao što ne postoji ni krađa detetovog pasoša od strane Severine,“ stoji u saopštenju pevačicinog advokatskog tima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI