Prati nas

Extra

Severina: Mislim da moj film niko nije video

Pevačica se našalila tokom humanitarnog koncerta održanog proteklog vikenda.

Pokazala da ume da se šali na sopstven račun Instagram/Severina

Severina Vučković održala je u nedelju humanitarni koncert u Splitu, u organizaciji udruženja udruga Leukemija i limfomi, a sem pesmom, podigla je atmosferu i anegdotom koju je ispričala.

Tokom koncerta, rešila je da naglasi koliko je podrša bitna u teškim trenucima u životu – a ona je imala nekoliko takvih.

“Podrška je važna, ja to znam iz svog života. Naime, bilo je situacija koje su baš loše, neću o njima. Ali bilo je duhovitih situacija u najgorim momentima za jednu ženu, pojavio se neki film, a ja sam još uvek uverena da to niko nikad nije gledao,” ispričala je ona, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

“U tim situacijama ljudi uvek pruže podršku, dobila sam hiljade poruka, ali jedna mi je ostala u najjasnijem sećanju. Zove me Arsen Dedić i kaže: ‘Koleginice, ja sam čuo da imate neki film, ali nemate muziku pa se preporučujem,” dodala je ona i nasmejala publiku.

Cilj koncerta bio je prikupljanje sredstava za opremanje Centra za transplantaciju matičnih stanica pri Kliničkom bolničkom centru Split.

1 komentar

1 komentar

  1. k

    10. 04. 2018. at 03:27

    maticnih stanica? valjda celija

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top