Severina: Mislim da moj film niko nije video

Pokazala da ume da se šali na sopstven račun

Severina Vučković održala je u nedelju humanitarni koncert u Splitu, u organizaciji udruženja udruga Leukemija i limfomi, a sem pesmom, podigla je atmosferu i anegdotom koju je ispričala.

Tokom koncerta, rešila je da naglasi koliko je podrša bitna u teškim trenucima u životu – a ona je imala nekoliko takvih.

“Podrška je važna, ja to znam iz svog života. Naime, bilo je situacija koje su baš loše, neću o njima. Ali bilo je duhovitih situacija u najgorim momentima za jednu ženu, pojavio se neki film, a ja sam još uvek uverena da to niko nikad nije gledao,” ispričala je ona, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

“U tim situacijama ljudi uvek pruže podršku, dobila sam hiljade poruka, ali jedna mi je ostala u najjasnijem sećanju. Zove me Arsen Dedić i kaže: ‘Koleginice, ja sam čuo da imate neki film, ali nemate muziku pa se preporučujem,” dodala je ona i nasmejala publiku.

Cilj koncerta bio je prikupljanje sredstava za opremanje Centra za transplantaciju matičnih stanica pri Kliničkom bolničkom centru Split.

Total
0
Shares
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Golišavi Justin Bieber u šetnji sa drugom

Next Article

Ariana Grande završila novi album

Related Posts