Severina: Mogu da budem i gola na sceni, ja sam kao Beyonce i Taylor Swift

Tek nekoliko dana ostalo je Severininog koncerta Magic Tour, koji će održati u Štark Areni.

Pop zvezda, oko čijeg stajlinga se dosta polemisalo prethodnih dana, istakla je da ona nije političar i da ne mora da bude zakopčana od glave do pete na koncertu.

“Na sceni moram da budem provokativna, ali sve je to s ukusom i merom. Tako rade i Beyonce, Taylor Swift, Rihanna, a deca ih obožavaju. Nisam političar, ne držim sklopljene ruke, nisam dosadna. Odeća za nastupe je samo to, odeća za nastupe, nikad ne bih tako izašla u grad ili otišla po sina u školu,” istakla je ona i dodala da je važan stil, a ne cena onoga što se nosi.

“Važan je stil, a ne novac. Kombinovanje jeftinih i skupih krpica je moja uža specijalnost, čak sam u jednom spotu nosila dve haljine koje sam platila nešto manje od 20 evra. Predrasuda je da nosim samo markirano, ja sam Severina, moje ime je zvučno, ja ne moram na sebi ništa drugo da nosim”, rekla je ona.

Severina je dodala i da jedva čeka da se pretvori u domaćicu, iako sada najviše kuva njen svekar – Dragan Kojić Keba.

“Plakala sam od smeha kad me je imitirao, naročito moje pokrete usnama. On obožava da kuva i često mi pravi male zalogajčiće. A ja nisam neka kuvarica, ali pravim Igoru i sinu punjene paprike. Jedva čekam da se reinkarniram u domaćicu, da živim kao Hajdi na selu,” objasnila je ona.

Total
1
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Article

Biljana i Janko Tipsarević čekaju drugo dete

Next Article

Darko Kostić na suđenju za seksualno uznemiravanja: Smejao se, pa dobio opomenu sudije

Related Posts