in

Severina pozitivna na koronu, oglasila se iz samoizolacije

Pozvala ih na ples


Foto: Instagram

Severina je pre nekoliko dana objavila da je pozitivna na koronavirus.

Regionalna pop zvezda sada se obratila fanovima iz samoizolacije, odakle ih je pozvala na ples.

“Vreme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po telefonu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući!“ počela je Seve.

„Tako volim da plešem da se izvinjavam komšijama na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprečava (kao i mene) da ne zaplešemo gde god sad bili… Bred Pit poludi… P. S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i nazad”, napisala je pevačica uz snimak sa svoga koncerta.

View this post on Instagram

Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim ❤️ na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag! #duk2013 Directed by: Tomaž Pandur ❤️, Video production: Dorijan Kolundžija, Choreography by: Anže Škrube @anzeskrube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Ona je dodala i da ne zna kako će zahvaliti svima na neverovatnoj brizi.

“Ne stižem da odgvoroim i da se zahvalim svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro”, komentarisala je.