in

Severina proslavlja katolički božić sa sinom Aleksandrom


Pevačica Severina Kojić uputila je božićnu čestitku svojim pratiocima na Instagramu, te otkrila otkrila da praznik provodi sa svojim sinom Aleksandrom.

“Sinoć kad smo išli da spavamo, samo je prošaptao: ‘Ti si najbolja mama na svetu…’ Srećan Božić svima”, napisala je Severina, te tako otkrila da praznike provodi sa sinom.

“To je jedino bitno”, “Srećan Božić, predivna ženo i majko”, “I to je dovoljno za puno. Smisao života”, poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Podsetimo, u novembru prošle godine sudija Tea Golub donela je privremenu meru i odlučila da će sin Severine Kojić i srpskog preduzetnika Milana Popovića nadalje živeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Odluka je stupila na snagu odmah, pa ni Severinina žalba nije mogla da je odloži.

To je značilo i da Severina istog dana mora da preda sina ocu.

Sudska odluka donesena je mesec dana nakon što je pevačica na konferenciji za medije optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje deteta. Kako je tvrdila pevačica, učiteljice su dečaka zaključale u školu dva sata, te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom Igorom Kojićem. Nakon toga prestala je sina da šalje u školu, a on je bio s njom u Splitu i Beogradu, gde je imala koncerte.