Severina: Zbog Milana Popovića sam izgubila bebu koju sam čekala sa Igorom

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

(foto: Instagram/severina)

Nakon cele medijske drame oko deljenja roditeljstva između Severine i njenog bivšeg partnera Milana Popovića, pevačica nije ispričala svoju stranu priče, niti je imala komentare na objavljene izveštaje sa brojnih suđenja. Ipak, nakon poslednje odluke suda, odlučila je da izađe pred javnost i u RTL Direktu kaže sve što joj leži na duši.

„Do 3. godine Aleksandrovog života, Milan ga nije video tačno 18 meseci. Čak je i na sudu, te prve godine, kada ga nije video 6 meseci, rekao da je mislio da otac nije potreban detetu u prvoj godini života“, počela je svoju priču Severina, a zatim otkrila da Popović nije zvao sina ni za jedan rođendan, kao i da ga sada, po donošenju nove mere, ne zove uveče u 8 sati, kao što je propisano.

Ona je istakla kako je upravo ona dosađivala njemu, naročito u prvoj godini Aleksandrovog života, kako bi imao kontakt sa detetom, jer je propustio ‘njegovo prvo hodanje, prve zube, pola njegovog života’. „Nije problem da li ću ja ostati bez deteta, nego da li će dete ostati bez majke 200 dana.“

Pričajući o slučaju u kom joj Milan nije hteo da joj vrati sina 13 dana, a Centar za socijalni rad nije reagovao, nego su joj poručili da sama ode po dete, Severina je priznala da je u tom momentu bila u procesu vantelesne oplodnje, te da je od celog tog stresa doživela pobačaj.

Šta je još Severina rekla o tome što je Popović hteo da proda Aleksandrove prve fotografije jednom magazinu za 50.000 evra, kao i o mnogim drugim temama, poslušajte u nastavku.

POSLEDNJE VESTI