Search
Close this search box.

Severina želi Filipa Miletića Aspirinca?! Tvrdi da će sa njim biti srećna

U poslednje vreme sve više se šuška o bliskosti Severine i Filipa Miletića Aspirinca, a potvrda za to bila je njegova poseta Zagrebu.
Čak se nagađa i da je on prespavao kod nje u stanu, ali je njen PR tim to negirao. U svakom slučaju, Seve blista uz Filipa, sa kojim je, istina, i ranije sarađivala, ali su sada ipak daleko bliskiji i, kako navode izvori koji su ih viđali zajedno, u vazduhu se oseća da među njima ima hemije. „Seve gotivi Filipa kao saradnika, a ruku na srce, on je baš njen tip muškarca“, kaže izvor za Scandal! i dodaje: „Na njega je čak i Igor bio ljubomoran kad god je Seve radila sa njim pesme jer je, valjda, i sam primećivao tu energiju koja njih spaja. To niko ne može da sakrije.“ „Ja vidim da Severini on prija i da je potpuno drugačija, svežija i vedrija od kada je u njegovom društvu. Ne mora da znači da su u vezi, ali da joj je lepo kad je Filip u njenoj blizini, to je činjenica“, završava izvor.
Foto: Instagram
Podsetimo, pre izvesnog vremena pojavila se informacija da su pevačica i producent u tajnoj vezi. Naime, Miletić je prilikom gostovanja u emisiji „Puls Srbije” istakao da mu saradnja sa Severinom najviše prija, iako je do sada sarađivao sa mnogim poznatim imenima. “Pa najbolje sarađujem sa Severinom. Nas dvoje smo najbolje kliknuli kada je u pitanju saradnja. Mi imamo isti pogled na svet. Ona veruje u to što radimo i hoće da se menja, što je jako važno za pevača. Ona je jedan ozbiljan radnik i ovaj album je dijametralno suprutan od onoga što smo radili do sada, a i njeno pevanje će biti drugačije,” rekao je Filip i naglasio: “Mi imamo prijateljsku ljubav i nikakvu drugu osim te. Slika je nastala spontano, a novinski natpisi nisu tačni.” zaključio je producent.

POSLEDNJE VESTI