Severinin menadžer odgovorio na prozivke Milana Popovića

(foto: Instagram/severina)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Instagram/severina)

Nakon Severinine javne ispovesti i opovrgavanja iste od strane Milana Popovića, menadžer slavne pevačice Tomica Petrović je objavio sledeće saopštenje za javnost, kako prenosi Svet.rs.

„Nije istina da je Severinin intervju u emisiji RTL Direkt bio pun neistina. Za sve što je Severina rekla u toj emisiji postoje dokazi i svedoci. Nije istina da Milan Popović ne želi potpuno starateljstvo nad detetom. Da je tako, povukao bi tužbu koju je podigao u Srbiji u kojoj traži da joj se potpuno oduzme starateljstvo, a koju je ponovo podigao 9. maja 2017. godine.

Nije istina da Popović po privremenoj meri sudije Verice Nikić provodi sa detetom pola vremena. Istina je da provodi preko 200 dana godišnje za koje vreme Severina ne može viđati dete koje je s njom živelo srećno punih pet godina, pa time i ne stoji da Severina zlonamerno tumači sudsku presudu, upravo suprotno.

Takođe, nije istina da je tzv. princip po kojem dete živi sa roditeljima pola-pola praksa u Evropskoj uniji. To se vrlo lako može proveriti.

Nije istina da Popović plaća Severini alimentaciju u iznosu od 75.000 kuna (10.000 evra). Popović plaća alimentaciju u visini od 15.000 kuna (2.000 evra), a sve izjave o finansiranju njenih poslovnih aktivnosti su u svrhu diskreditovanja Severine, jer ona od njega to nije tražila.

Takođe, nije istina da Popović želi da se bilo šta dogovori sa Severinom. Njegovo viđenje dogovora je ispunjenje svih njegovih zahteva, koji su zapravo usmereni na kontrolu majke. Pa on je protiv Severine i njenih bližnjih podigao preko 30 postupaka po raznim sudovima i konstantno je blati po medijima. Zar to radi osoba koja želi da se dogovori?“

2 Responses

  1. severina i menadžeru, pustite Popovića na miru. Da ga niste zahebafali, sad ne hi jeli gofna :))

  2. Za sve one koji tvrde da ova ne izlazi u medije, kako je tiha, povucena, cesna, i smerna, evo ovako se to pametno radi, pametno cutis a buddala kojoj placas prica sve naredjeno. Sjevkica pametnica prava seljacka podlica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI