Search
Close this search box.

Sigurno niste znali da su oni išli u istu srednju!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Prijateljstva koja datiraju iz srednje škole! (foto: Tracara)

Svet je zaista mali! Pre nego što su postale poznate neke glumačke i pevačke zvezde su pohađale iste škole.

Pročitajte koja poznata ličnost je bila glavna zavodnica u srednjoj, koji reper je dilovao marihuanu, a koja pevačica se nije uklapala jer je bila okružena snobovima!

diaz-snoop
Cameron Diaz & Snoop Dogg (foto: Eonline)

I Cameron i Snoop su svoje srednjoškolske dane provodili u Long Beach Polytechnic High School. Snoop se seća Cameron i tvrdi da je ona bila „jedna od onIh popularnih devojaka čirlidersica, ali da se on nikada nije palio na takve“. A Cameron je u jednom intervjuu izjavila, „Gotovo sam sigurna da sam od Snoopa nekoliko puta kupila marihuanu“.

Matt Damon & Ben Affleck (foto: Wenn)

Profesori iz Cambridge Rindge and Latin School sigurno sijaju od ponosa, znajući da je njihova škola iznedrila dva glumačka talenta kao što su Matt i Ben. Ove dve Holivudske zvezde danas su najbolji prijatelji, a upoznali su se upravo u srednjoj školi.

Lauryn Hill & Zach Braff (foto: Yahoo)
Lauryn Hill & Zach Braff (foto: Yahoo)

Zvezda serije The Scrubs, Zach Braff, jako je dobar prijatelj pevačice Lauryn Hill. Oboje su pohađali Columbia High School u Nju Džersiju.

Freddie Prinze Jr. & Neil Patrick Harris (foto: Eonline)
Freddie Prinze Jr. & Neil Patrick Harris (foto: Eonline)

Miljenik devojaka širom sveta Freddie Prinze Jr. i Neil Patrick Harris, harizmatični Barney iz serije How I met your mother, pohađali su La Cueva High School u Albukerkiju. Neil je maturirao tri godine pre Freddija.

Lady Gaga & Nicky Hilton (foto: UsWeekly)
Lady Gaga & Nicky Hilton (foto: UsWeekly)

Kontroverzna pop zvezda Lady Gaga i i jedna od naslednica imperije porodice Hilton, Nicky, pohađale su privatnu školu Convent of Sacred Heart u Njujorku. Lady Gaga je u više intervjua izjavila da se nerado seća srednjoškolskih dana jer se nije uklapala „među snobove koji su išli u tu školu“. Čisto sumnjamo da je Nicky imala taj problem ;)

Liv Tyler & Kate Hudson (foto: Wenn)
Liv Tyler & Kate Hudson (foto: Wenn)

Holivudske glumice Liv i Kate, osim što su obe prelepe i ćerke poznatih ličnosti, imaju još nešto zajedničko – obe su pohađale Crossroads School for Arts and Sciences 90ih godina.

Charlie Sheen, Rob Lowe, Robert Downey Jr. i Sean Penn (foto: 20minutos)
Charlie Sheen, Rob Lowe, Robert Downey Jr. i Sean Penn (foto: 20minutos)

Santa Monica High School je bila druga kuća čak 4 glumačke zvezde! Charlie Sheen, Rob Lowe, Robert Downey Jr i Sean Penn, pohađali su ovu školu 80-ih godina. Rob Lowe je svoje srednjoškolske dane opisao u svojoj autobiografiji Stories I Only Tell My Friends, a u emisiji Access Hollywood rekao je da se Sheena seća kao čudaka „Nije bilo sumnje da je Čarli malo ćaknut. U školu je dolazio sa pancirom, jer je verovao da je na meti lokalnih gangstera“.

J.V.M./Tracara.com

POSLEDNJE VESTI