Skandal: Da li je LOTO u Srbiji namešten? (VIDEO)

Voditeljka ostala zabezeknuta! (foto: Screenshot)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Voditeljka ostala zabezeknuta! (foto: Screenshot) Milioni gledalaca koji su uplatili svoje listiće za 59. kolo nagradne igre LOTO, nisu mogli da poveruju svojim očima kada se najpre broj koji još nije bio izvučen, pojavio na ekranu, a zatim je iz bubnja iskočio baš taj broj, što je izazvalo veliku sumnju da je sve namešteno.
Naime, nakon tri regularno izvučenih brojeva (4, 33, 12), na red je došao i četvrti broj. Iz bubnja je izvučena kuglica sa brojem 27, ali se na ekranu pojavio 21, i onda zatim 27 kao peti broj. ŠOK: Broj 21 je izvučen kao peti, a upisan kao četvrti! (foto: Screenshot) Na ekranu je odmah prikazan broj dobitnika sa pet pogodaka, iako peti broj još uvek nije bio izvučen. Kada je došao red na petu kuglicu da bude izvučena, širom otvorenih usta ostali su svi kada je iz bubnja izašla kuglica sa brojem 21! Voditeljka je ostala na kratko bez teksta i nije znala šta se događa, pa je morala da se konsultuje sa gospodinom Škorićem i da se izvini zbog tehničkih problema.
(foto: Blic)
(foto: Blic)

Naravno, sinoć nije izvučena sedmica!

Pored toga, na sajtu Državne lutrije Srbije je već izdato saopštenje u kome se navodi da pored pogrešno unetog broja nije bilo nikakvih drugih radnji koje bi mogle ugroziti izvlačenje. „Državna lutrija Srbije uverava igrače i širu javnost da osim pogrešno unetog broja, dakle greške operatera koja je na žalost moguća u toku živog izvlačenja, nije bilo nikakvih drugih radnji koje bi dovele u pitanje regularnost ovog izvlačenja, što su potvrdili članovi Komisije za izvlačenje brojeva koju čine dva predstavnika Državne lutrije Srbije i jedan Ministarstva finansija. Isti zaključak donela je i Komisija centralnog trezora nakon završetka izvlačenja“, stoji na sajtu Državne lutrije Srbije. Međutim, Više javno tužilaštvo u Beogradu je već izdalo nalog policiji za prikupljanje potrebnih informacija i obaveštenja radi utvrđivanja svih činjenica i eventualnoj krivičnoj odgovornosti u vezi izvlačenja brojeva. „Kako je u pitanju Državna lutrija Srbija potpuno smo svesni da je ovaj slučaj izazvao široko uznemirenje građana tako da ćemo o svim rezultatima istrage blagovremeno obavestiti javnost“, rekla je republički javni tužilac Zagorka Dolovac, dodajući da će se slučaj detaljno ispitati i da će biti svi procesuirani bez obzira kakvu funkciju obavljaju i koju funkciju imaju. Pogledajte video sinoćnog prenosa uživo i procenite sami! https://www.youtube.com/watch?t=133&v=uUBKrXRQG3U

6 Responses

  1. Sramota i bruka! Ovakvu „gresku“nikako ne mogu opravdati jer je izasao broj pre loptice. Sramota..

  2. Ljudi moji radite i zaradite a ne trosite u ovo , pametan je onaj koji je izmislio ovu lutriju

  3. Pa hahahaha, ne mogu da verujem kako su se zeznuli… Cuj greskaaaa. Jadna voditeljka, znaci skroz se pogubila.. Ahahaha.

  4. Da se razumijemo logicno je kod nas u svim zemljama bivse Jugoslavije skoro nikad ili rjetko se dobije glavna nagrada na lutrijama odnosno da neko pogodi svih sedam brojeva sve je namjesterno to je jasno kao dan zato i neigram ovakve stvari bacanje novca. Evo na primjer u Evropi evropska lutrija svake godine neko dobije glavnu nagradu pogodi svih sedam brojeva i dobije nekoliko miliona eura i automacki postaje veliki bogatas jer oni ne namjestaju ko pogodi pogodi i dobice ko ne nista srece drugi put vise.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI