in

Smejanje do suza: Pagonis zabavio čitav region imitacijom Karleuše u TLZP (VIDEO)

I ove nedelje su nas neverovatnim imitacijama zabavljali učesnici nove sezone Tvoje lice zvuči poznato. A jedan od najupečatljivijih nastupa svakako je nastup Nenada Pagonisa i Mire Škorić koji su dobili zadatak da otpevaju pesmu Jelene Karleuše i Ace Lukasa Bankina.

Jelena, koja je ove emisije sedela u stolici za žiri, pozajmila je Pagonisu svoj kostim koji je nosila tokom premijernog izvođenja pesme, a sportista je uspeo da šokira i nasmeje čitavu javnost svojim nastupom.

”Ja nikada nisam videla da neko na štiklama izgleda ovako muževno i seksi. Bravo. To je pravi muškarac”, prokomentarisala je Karleuša nakon nastupa, kojem se i sama priključila na kraju.

”Miro, neprijatno mi je da te gledam. Fantastična si bila, ovo je tvoji 5 minuta, fantastično! A Nenad… stvarno si prezgodna mačka! Ja inače ne pratim te sportove, ali sad ću da pratim, pošto smo lavovi. Bio si na visini zadatka’’ rekla je Karleuša za kraj.

A kako je izgledao njihov nastup, pogledajte u nastavku:

https://www.youtube.com/watch?v=rBGcZ0_Q-hQ

Inače, u ovoj epizodi je pobedila Dragana Mićalović, koja je sve ostavila bez daha nakon neverovatnog nastupa i imitacijom Pink. Nagradu od 1000 evra će donirati organizaciji koja se bavi pomaganjem deci oboleloj od raka.

https://www.youtube.com/watch?v=BLNAZZ61c2k