in

Smrtni slučaj u domu Aleksandre Prijović


Poznata pevačiva Aleksandra Prijović podelila je sa svojim pratiocima tužnu vest kada joj juče preminuo najveći životni oslonac.

Naime, Aleksandra je objavila zajedničku fotografiju sa dekom i uputila mu emotivnu poruku koja slama srca:

„Mili moj dekice, otišao si mi juče. Mnogo ćeš mi nedostajati. Ne mogu da ti opišem moju tugu i bol. Nadam se da ti je tamo negde bolje i da te anđeli čuvaju… Voli te tvoja unuka najviše na svetu, dekice moj. Zauvek“, napisala je Aleksandra.

View this post on Instagram

Mili moj dekice, otisao si mi juce…mnogo ces mi nedostajati… ne mogu da ti opisem moju tugu i bol… nadam se da ti je tamo negde bolje i da te andjeli cuvaju… voli te tvoja unuka najvise na svetu dekice moj… zauvek🖤

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Podsetimo, Aleksandra se 21. juna 2018. godine u Beogradu udala za Filipa Živojinovića, a deda Bora zbog lošijeg zdravstvenog stanja nije mogao da prisustvuje venčanju i slavlju.

“Razmišljamo da ga dovedemo na svadbu, ali da bude tu neko sa njim sve vreme, eto čisto da bude malo, pa da ode da spava, ako to bude bilo izvodljivo uopšte. On je zdravstveno u redu, samo je dementan, pa zaboravlja s vremena na vreme i mene i sve nas u kući”, rekla je Aleksandra pred svadbu.

loading...