ŠOK VIDEO: Na maturkoj zabavi Kylie Jenner gosti konzumirali kokain?!

Šta li se dešavalo na njenoj zabavi (foto: Instagram)

Šta li se dešavalo na njenoj zabavi (foto: Instagram)Rijaliti zvezda Kylie Jenner nedavno je proslavila završetak srednje škole, a na Instagram je postavila snimak zanosnog twerka njene sestre Khloe Kardashian. Snimak je zapalio Instagram, ali i šokirao javnost, jer su u pozadini primetili čoveka koji konzumira nešto nalik kokainu.

Khloin twerk je pao u senku nakon što su korisnici Interneta delili snimak, tvrdeći da čovek koji je u pozadini konzumira kokain.  Na viralnosm snimku, nepoznati mladić dok gleda Khloein performans uzima nekakvu supstancu iz male kutijice i stavlja je u usta, dok su po društvenim mreža su počele tvrdnje da je posetilac žurke polizao kokain.

Povodom ove priče oglasila se i Khloe, koja je poručila onima koji šire ovakve priče i da njena porodica nije porodica divljaka kakvom ih većina smatra.

Hmm… šta li je on to polizao? (foto: Instagram)“Narode, vi ste u stanju sve da smislite. Ne! Niko nije konzumirao kokain na tinejdžerskoj žurci tokom dana. Mi, ioak, nismo takvi divljaci kakvim nas smatrate. U pitanju je žele, koji smo uzimali prstima iz dubine čaše. Deco, recite NE drogama. Droge nisu u našem fazonu”, odreagovala je rijaliti zvezda na Twitteru.

U svakom slučaju, pogledajte snimak i sami procenite da li momak u pozadini konzumira kokain, ili kako Khloi navodi, žele.

Povezane vesti

Back to Top