in

Soraja kupila stan u Beogradu na vodi za 250 hiljada evra


I dok Srbiju potresaju priče o lažnim studentima koji nemaju šta da jedu, izgleda da nepoznati biznisi srpskih starleta cvetaju sve više iz dana u dan.

Soraja Vučelić tako je uspela da sebi priušti luksuzni stan u Beogradu na vodi, a prema pisanju dnevnog lista Alo, za njega je iz džepa izvadila ni manje ni više nego – 250.000 evra.

„Soraja već dugi niz godina živi u stanu na Voždovcu i taj deo grada obožava. Međutim, još otkada su najavili projekat Beograd na vodi želela je da se tamo preseli. Nije htela odmah na početku da uloži veliki novac jer nije bila sigurna da će gradnja teći po planu. Ipak, misli da je sada pravi trenutak da rezerviše životni prostor za sebe, s obzirom na to da je jasno da će ceo kompleks uskoro biti gotov, a i mnogi stanovi su već prodati, pa je shvatila da ne treba da odlaže kupovinu,“ kaže izvor blizak starleti i dodaje:

„Poznato je da putuje širom sveta, tako da su mnogi njeni poznanici mislili da će živeti van granica ove zemlje, ali ona nikada ne bi zamenila Beograd nekim drugim gradom. Mnogi njeni prijatelji ne znaju za njenu odluku da se preseli jer je želela da sve ostane tajna dok se ne useli u novi stan.“

View this post on Instagram

📸

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

No, to nije sve. Sem što je kupila jedan od skupljih stanova, starleta je rešila da ga opremi skupocenim slikama koje će pronaći u Francuskoj.

„Dosta ljudi je imalo priliku da na njenom Instagram nalogu vidi kako izgleda njen sadašnji stan i mnogi su bili oduševljeni. Soraja mnogo polaže na izbor nameštaja, kao i na detalje, tako da će se potruditi da novi stan bude još lepši od prethodnog. Naravno, ni za to neće žaliti pare. Nema sumnje da će sve biti vrhunskog kvaliteta i modernog stila, a ona sa nestrpljenjem čeka da se preseli. Tražila je stan sa pogledom na reku, a za nekoliko dana kreće u Pariz kako bi kupila slike kojima će ukrasiti prostorije, najviše dnevni boravak i spavaću sobu,“ završava izvor.