Soraja otkrila kako zarađuje hiljade evra koje troši mesečno

(foto: Instagram/sorajavucelic)
(foto: Instagram/sorajavucelic)

Soraja Vučelić ne žali kada troši novac. Večito je viđamo u skupim i brzim automobilima, obučena je po poslednjoj modi i non-stop putuje. Mnogi su se zapitali odakle joj pare za luksuzan život koji vodi, a sada imamo i odgovor.

“Kada sam ostala bez mame, borila sam se kao lavica. Novac koji sam nasledila od nje uložila sam u izgradnju kuće. Digla sam četiri sprata, koja izdajem. Nisam se bahatila. Bez obzira što sam bila mlada, nisam izlazila, kupovala garderobu, već sam sve ulagala u nekretnine. Čak sam i sama sa majstorima radila, bila sve vreme sa njima, ništa nisam prepuštala slučaju”, kaže Soraja za Informer.

“Malo-pomalo skupljala sam novac, pa tako sada imam i sopstveni kazino. Poenta je samo biti hrabar i ulaziti u biznis bez bojanosti da ćeš izgubiti. I naravno, treba znati sa parama a ne uzaludno trošariti okolo”, otkriva starleta.

 

??

A photo posted by Sara (@sorajavucelic) on

Ona kaže da na žali na pare koje je potrošila na sebe. Mesečno troši na desetine hiljada evra, jer izeđu ostalog, voli i da putuje.

“Volim da putujem i često novac dajem na to. S druge strane, dosta ulažem u sebe, pa sam tako nedavno kupila kosu od 2.000 evra, koja je prirodna. Videla sam da takvu nosi Kim Kardashian pa sam i ja poželela da je imam. Naručila sam je iz Amerike. Sve što poželim sama sebi kupim, nemam sponzora niti čekam da mi neki muškarac padne sa neba i pretvori mi život u bajku”, poručuje Soraja za kraj.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top