SPOJLER: Procureli važni detalji iz sledeće sezone ‘Igre prestola’ (VIDEO)

Prvi zajednički susret u seriji obeležili su zajedničkim selfijem (foto: Instagram.com/kitharingtonuk)

Na ostrvu Gaztelugatxe u toku je snimanje sedme sezone serije Igra prestola, i iako producenti nikada ne otkrivaju detalje iz novih epizoda, obožavaoci su uspeli da snime video i fotografije koje razotkrivaju zaplet novih nastavaka.

Teorija, koja je već dugo aktuelna na forumima obožavalaca serije Game of thrones, a po kojoj će se u sedmoj sezoni konačno upoznati Daenerys Targaeryn (Emilia Clarke) i Jon Snow (Kit Harington),  istinita je.

S7 SPOILER: Jon and Tyrion shaking hands! #kitharington #jonsnow #gameofthrones #tyrionlannister #gotseason7 #jontargaryen

A photo posted by Kit Harington ❄ (@kitharingtonuk) on

Dokaz tome su i fotografije i klip koji su zantiželjni postamrači snimili i na njima se vidi da se radi o prijateljskom susretu, a ne susretu dve zaraćene strane, barem u sceni koji su fanovi tajno snimili. Ako još niste pogledali celu prošlu sezonu, nemojte čitati dalje jer u tekstu ima još spojlera.

Na fotografijama se jasno vidi njihov susret i dileme nema – Daenerys i Jon konačno su se susreli i kod gledalaca razvili celi niz mogućih raspleta u novim epizodama. Deo obožavalaca pita se hoće li ovo dvoje likova formirati savez, hoće li njihov odnos dobiti romantičan zaplet, a tek potom otkriti da su zapravo bliža rodbina.

Jonovo stvarno poreklo jedna je od najvećih misterija koja se povlačila od samog početka serije, a konačno je razotkrivena u prošloj sezoni. Ostaje da sačekamo prikazivanje nove sezone, koje je najavljeno za leto sledeće godine.

Povezane vesti

Back to Top