Prati nas

Šokantno

Srpska manekenka nepokretna nakon udara u drvo; tuži milionera zbog povreda

Srpska manekenka Simona Andrejić je teško povređena na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua kada je tokom vožnje ziplajnom velikom brzinom udarila u drvo.

Kako pišu američki mediji, 25-godišnja manekenka bila je zaglavljena u drvetu, u velikim bolovima, više od dva sata, nakon čega se hitna pomoć konačno pojavila na licu mesta. Ona je polomila karlicu na nekoliko mesta i bilo joj je potrebno ušivanje ruke, zbog čega se sada kreće u invalidskim kolicima.

Nesreća se godila kada je 17. jula kada je biznismen i milijarder na svoje imanje u Vestčesteru pozvao svoje prijatelje i grupu fotomodela. Nakon nesrećnog događaja, Chu je rekao Andrejić da će se pobrinuti za nju pa ju je smestio u hotel sa 5 zvezdica i dao joj Rolls-Royce kako bi posećivala doktora.

Ipak, on joj je ponudio samo nekoliko hiljada dolara mesečno godinu dana, kako bi rešili nesporazum van suda, a kada ona to nije prihvatila, on je pripretio da će joj ukinuti hotelski smeštaj i bolnicu.

Ona je nakon ucene napustila hotel i angažovala advokata Salvatora Strazzulla.

“Simona ima zastrašujuće povrede. Ne može da radi i u bolovima je. Trebalo bi da dobije nadoknadu u okviru zakona,” rekao je on.

Simona Andrejić važi za jednu od najuspešnijih srpskih, ali i svetskih manekenki. Rođena je u Beogradu 1994. godine, a manekenstvom je počela da se bavi još u ranim tinejdžerskim danima. 2009. godine pobedila je na takmičenju Serbian Elite Model Look International, i od tada njena karijera je krenula vrtoglavim usponom.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top