Prati nas

Bizarno

Srpski makro uhapšen zbog Soraje: bio joj glavna konkurencija?

Mihajlo Maksimović iz Šapca uhapšen je nedavno zbog sumnje da je organizovao mrežu devojaka koje su se bavile prostitucijom. On je na saslušanju u policiji priznao je sve o poslu kojim se bavio, a potom je dao adrese i telefone devojaka s kojima je sarađivao.

Prema pisanju medija Mihajlo je radio sa sedam prostitutki, pet njih je uhapšeno ubrzo nakon njegovog hapšenja, dok su ostale još dve za koje se pretpostavlja da su u Bosni.

Među privedenim devojkama osumnjičenim da su se bavile prostitucijom, našla se i starleta Milica Živanović, poznata kao Mimi Oro.

Inače, kruži priča da je Maksimović priveden zbog crnogorske starlete Soraje. Kako pišu srpski mediji, Soraja je navodno prijavila najpoznatijeg estradnog makroa Mihajla Maksimovića policiji, nakon čega je on uhapšen.

Do toga je navodno došlo, kako su mediji prenosili, zato što joj je Mihajlo glavna konkurencija u podvođenju devojaka te joj je početkom ove godine ukrao ugovorenu tezgu.

Ona je, inače, na instagramu objavila poruku koju su mnogi povezali sa ovom situacijom. “Ti i ja. Oči u oči. Pa da vidimo…” kratko je napisala starleta, a ko će se u ovoj poruci pronaći i na koga je ljuta, ostaje da vidimo.

1 komentar

1 komentar

  1. noname

    19. 04. 2019. at 20:35

    soraja bog i batina, pa nije ona za dzabe radila toliko godina da bi njoj ukrao tek tako neko posao

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top