Šta je utisak meseca februara?

Oni su bili najinteresantniji u prethodnoj nedelji

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

One su obeležile februar 2013.

 

Kao što ste i navikli, na početku svakog novog meseca biramo jedan tekst, objavljen na Tračari u prethodnih mesec dana, koji je na vas ostavio najjači utisak. Da vidimo ko je to zaokupirao vašu pažnju u februaru!

Najčitaniji i najšerovaniji tekst na Tračari u februaru bio je reperka BritneyWill.i.am i Britney Spears uradili su hip-hop remiks svog hita Scream & Shout, koji je već nedeljama u nazad na vrhu brojnih svetskih top lista. Na drugom mestu je tekst u kome smo otkrili da su učesnici Prvog glasa Srbije Mirna Radulović i Zoran Stanić u vezi.

I u mesecu za nama, velika prašina podigla se oko Jelena Karleuše – njena kratka haljina neke je ostavila bez daha, dok su je neki odmah dočekali na nož. Četvrti najčitaniji tekst u februaru je ponovo o Britney: to što je ona postala brineta izazvalao je burne komentare, dok je peti najkomentarisaniji tekst na Tračari u februaru bio Hot or not: da li je ona omašila kombinaciju? Iako je ispala iz Zvezda Granda, o Mirjani Milosavljević se dosta pričalo prethodnih nedelja!

[poll id=“569″]

Oni su bili najinteresantniji u prethodnoj nedelji

 

Iako je ovo retrospektiva meseca, evo i najčitanijih priča na Tračari u prethodnih 7 dana.

Na prvom mestu je tekst u kome smo otkrili da je Britney postala brineta, na drugom mestu po broju komentara je prvi gej pornić Vase Nestorovića, čas pevanja Maje Nikolić zauzeo je treće mesto, na četvrtom je današnja anketa Ko treba da predstavlja Srbiju na Evroviziji? dok je na petom mestu po broju komentara tekst u kome smo juče iz minuta u minut pratili polufinale Beosonga.

F.Y./Tracara.com
Foto: Thesun.co.uk, Eurovision.tv, Rts.rs

POSLEDNJE VESTI