Šta nismo videli na Karleušinom koncertu na Ušću?

Deo onog što, nažalost, nismo videli na Viva La Diva koncertu, objavljeno je na YouTubeu
Deo onog što, nažalost, nismo videli na Viva La Diva koncertu, objavljeno je na YouTubeu

 

Ni 3 dana od koncerta pop dive Jelene Karleuše na beogradskom Ušću, prašina nikako da se slegne. I dok većina medija u zemlji navodi kako je na koncertu bilo 10.000 ljudi, pevačica je iznela podatak da je njenom Viva La Diva koncertu prisustvovalo 40.000 ljudi.

Na Jeleninom YouTube kanalu pojavili su se snimci dva video snimka koje nažalost publika nije videla na Ušću 15. juna. Ovo je samo deo vizuelnog materijala, budući da je pop zvezda za koncert snimila poseban video materijal za svaku pesmu.

Inače, Jelenina PR menadžer, Zoran Birtašević, oglasio se na Facebooku osvrnuvši se na koncert i pisanja domaćih tabloida.

“Dragi fanovi, Jelena i njen čitav tim je dao sve od sebe da se sinoć izvede sve ono što smo mesecima pripremali. Pred sam koncert tehničke mogućnosti su se isprečile ispred naših želja i učinile da show, ne izgleda onako kako smo želeli. Za taj propust odgovornim smatram tehničku podršku, koja nam nije omogućila da prođemo tehničke probe u predviđeno vreme. U 21:00 su nam ostavili dva izbora, da se koncert otkaže ili da krenemo bez ekrana, pirotehnike, 3d mapinga… Naš izbor je jasan…”

Pogledajte deo onoga što nismo uspeli da vidimo na Ušču!

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top