Search
Close this search box.

Od brendiranih kondoma do donjeg veša: Šta sve javne ličnosti prodaju po koncertima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zaboravite na standardne majice i kačkete koje se obično prodaju po koncertima velikih svetskih zvezda, 2019. godina pripada Miley Cyrus i njenim brendiranim kondomima, Tyler the Creatorovim baštenskim znakovima, Khalidovim suplementima i Dog Bloodovim figuricima!

U nastavku ovog teksta pogledajte neke od najbizarnijih stvari koje poznate ličnosti prodaju po svojim web sajtovima ili tokom koncertnih turneja koje održavaju širom sveta. Kliknite na strelice za narednu priču.

Brendirani kondomi Miley Cyrus

Kao da majice i kačketi sa sloganom „Ona dolazi“ i „Nemoj da se zajebavaš sa mojom slobodom“ već ne izazivaju dovoljno pažnje, Miley Cyrus je iznenadila fanove i brendiranim kondomima na kojima takođe piše slogan njenog novog albuma „Ona dolazi“ – „She is coming“

https://twitter.com/kingmildrew/status/1134335260215451649

Mini akcione figure Dog Blooda

Jedan od zasebnih projekata Skrillexa i Boys Noiza svakako su najutikatniji predmeti koje se ove godine prodaju po koncertima širom Amerike i sveta. Fanovima je ponuđeno da odrade skečeve inspirisane Dog Bloodom i da svoje radove okače na društvene mreže sa hastagom #DogBlood – a Skrillex i Boys Noize će odabrati pobedničke radove koji će biti pretvoreni u akcione figure.

BTS Lutke 

Da li postoji nešto čega se ovaj koreanski brend nije dosetio? Mega popularna grupa započela je proizvodnju lutaka sa svojim likom koji će biti dostupni širom sveta od septembra.

Tyler the Creatorovi baštenski znakovi 

Pored roze i žutih majici koje služe u promociji novog albuma po imenu Igor , Tyler the Creator se dosetio da fanovima prodaje i baštenske znakove koji su definitivno postali pravi hit na internetu.

Khaled i brendirana energetska pića 

DJ Khaled je ove godine definitivno odneo pobedu kao jedan od najinovativnijih selebritija koji prodaje brendirane stvari u svojoj online prodavnici. Pored kačketa, majici i raznoraznih drugih stvari, Khaledov tim je u prodaju uveo energetska pića sa svojim imenom, a DJ tvrdi da su oni pravi „energetski boost za noći u akciji.“

Replika 2 Chainzovog psa

Pored peškira za teretanu, donjeg veša sa njegovim likom, malim lopticama za košarku, inovativni reper na koncertima prodaje i mini replike svog voljenog kućnog ljubimca.

https://twitter.com/duddersj/status/1105221939394535424

POSLEDNJE VESTI