Stanija: Bila sam nevaljala, Deda Mraz mi neće doneti poklone

Starleta priznaje da nije zaslužila poklone.. (foto:Instagram/stanijadobrojevic)

Novogodišnjim praznicima, ali i poklonima svi se raduju i željno ih iščekuju, međutim izgleda da se tome ne nada starleta Stanija Dobrojević.

Ona otkriva šta misli o prazničnim darovima ali i o svojim zaslugama ove godine, te iskreno kaže da se ne nada poklonima od Deda Mraza i šaljivo objašnjava da nije bila naročito fina ove godine, pa nagradu nije ni zaslužila.

Ona za Informer navodi: “Priznajem, bila sam nevaljala tokom prošle godine”, i dodaje: “Poznato je da on  ne donosi poklone bezobraznim devojčicama, pa ću ja sigurno ostati bez svog paketića, ali nema veze, već sam navikla. Nikada mi ništa nije padalo sa neba, pa tako ne očekujem ni da će sada poklon pasti iz njegove kočije.

Starleta ipak tvrdi da to i nije tako loše, te da je njen najveći greh to što ne voli da bude obučena, ali da u čarima mladosti upravo sada treba da uživa, te smatra da i ostale devojke treba da je slede.

A sigurna je da one koje morališu zapravo najmanje to u praksi rade: “Gledam neke devojke i žene zakopčane do grla, koje stalno pričaju o nekom poštenju, morališu i sigurno će sada reći da su bile dobre devojčice u 2016., a o moral se nisu ni očešale”, tvrdi Stanija i ne žali za svojim golišavim trenucima u odlazećoj godini.

Najnoviju domaću dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top