Stanija: Imam snimak oralnog seksa, ali ne sa Sorajinim svedokom!

Nastavljaju prepucavanje preko medija (foto: Instagram)
Nastavljaju prepucavanje preko medija (foto: Instagram)

Iako se opet sprema za put u Ameriku, starleta Stanija Dobrojević je morala da napravi buru u srpskim medijima i da zada poslednji udarac svojoj protivnici Soraji!

Nakon što je Sorajin svedok Matija otkrio da ima snimak na kom ga Stanija oralno zadovoljava, starleta je izjavila: “Ha! Ha! Ha! Videla sam dokaze tog oralnog zadovoljavanja koje su na sudu priložili – moje selfi fotke od pre 10 godina! To je bio vrhunac kada je suđenje i prekinuto.” 

Ali, objasnila je da postoji snimak s nekim drugim, kog se ne stidi: “Ja sam egzibicionista, a drugo, ko u današnje vreme može da odoli, a da se u tome ne oproba! Jesam, snimala sam se sa dečkom sa kojim sam bila u dugogodišnjoj vezi, ali se ne plašim da bi taj snimak mogao da se pojavi u javnosti jer se nalazi na specijalnom mestu i pod mojim ključem. Od dokaza kojima dotična preti nema ništa!”

O svojoj koleginici, naravno, nije imala nijednu lepu reč, već je samo rekla: “Ona svojim lažima o plaćenim angažmanima vređa inteligenciju naroda, a čitava Srbija zna veoma dobro čime se ona bavi”. 

Izvor: Svet

Povezane vesti