in

Stara Hurem trudna?


Meryem Uzerli trudna?

Popularna Meryem Uzerli, poznatija kao Hurem iz turske serije Sulejman Veličanstveni, je u Turskoj i dalje glavna tema tabloida. Pojavila se nova informacija, koja bi mogla biti pravi razlog glumičinog napuštanja serije.

Kako navodi izvor, Meryem je u drugom stanju. To je možda pravi razlog zašto glumica više nije mogla da izdrši naporna snimanja. Kada je nedavno na svom Facebook profilu objavila fotografiju iz Nemačke, gde izgleda premoreno, fanovi su se zabrinuli za nju. Na ovaj način želela je da im se svima zahvalni na neizmernoj podršci koja joj puno znači.

Spekulisalo se da je Uzerli napustila snimanje serije zbog lošeg odnosa sa produkcijom, jer su bili nezadovoljni njenim fizičkim izgledom kada se ugojila 10 kilograma. Epizoda 101. u kojoj se prvi put ne pojavljuje Meryem doživela je rekordnu gledanost, ali producenti se boje da će serija morati da bude ugašena. U anketi, sprovedenoj u Turskoj, 70% gledalaca je izjavilo da ne želi da gleda seriju ukoliko Hurem nije Meryem Uzerli.

Ostali glumci iz serije su besni na Uzerli što ih je sve dovela u ovakvu situaciju, a lepa Meryem će, po svoj prilici, morati da odštetu od milion dolara zbog jednostranog raskida ugovora sa producentima. Trenutno se na njenom računu nalazi 2.5 miliona dolara.

D. J. / Tracara.com