Prati nas

Starleta Ema Lapin osuđena na 4 godine zatvora zbog trgovine narkoticima

Šokantno

Starleta Ema Lapin osuđena na 4 godine zatvora zbog trgovine narkoticima

Ema Lapin završila je u požarevačkom zatvoru jer je osuđena na četiri godine i dva meseca zatvora zbog proizvodnje i trgovine narkoticima, saznaje Kurir.

Starleta, koja se proslavila učešćem u rijaliti programima, osuđena je pred Višim sudom u Beogradu na dugogodišnju robiju. Lapinova je osuđena na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je sklopila sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

“U zamenu za manju kaznu, priznala je krivično delo i prošle nedelje poslata je u ženski zatvor na odsluženje kazne”, kaže izvor Kurira i dodaje da je ona skoro godinu dana odlagala odlazak u zatvor.

Posle hapšenja pevačice razotkrilo se da ime kojim se ona od samog početka predstavljala u javnosti zapravo nije njeno pravo ime.

“Pevačica je objasnila da se ranije zvala Emilija Velković i da je estradna umetnica. Ona je rekla da joj je trebalo zvučnije, estradnije ime, pa je 2016. godine i zvanično postala Ema Lapin”, rekao tada izvor Kurira.

“Presuda protiv Lapinove postala je pravosnažna još u septembru 2017. Sve do sada ona je uspevala da odlaže izvršenje kazne, ali izgleda da više nije mogla da pronalazi opravdanja dovoljno dobra da bi ih sud prihvatio i odložio joj služenje kazne”, objašnjava izvor i dodaje da joj se u kaznu uračunava i mesec dana provedenih u pritvoru nakon hapšenja.

Starleta je, da podsetimo, uhapšena u stanu na Novom Beogradu nakon što je policija duže vreme pratila njen “rad”.

“Ona je bila polugola, u donjem vešu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i ponese torbicu sa ličnim stvarima. Po dolasku u pritvor bila je malo histerična i odbijala je da uđe u ćeliju. Najviše ju je zanimalo da li joj je izašla lepa slika u novinama”, naveo je izvor.

U stanu Lapinove, u kome je živela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, tada je pronađena droga spakovana u 23 paketa i jednu kesu, a policija je detaljnim pretresom našla i jednu elektronsku vagicu sa tragovima marihuane.

“Nakon hapšenja Ema je negirala krivicu, tvrdeći da droga nije njena. Govorila je da joj je sve namestio izvesni kriminalac iz Crne Gore, koga se ona plaši. Tada je rekla i da stan, u kojem je zaplenjena droga, nije njen, već da ga samo iznajmljuje”, podseća sagovornik.

Međutim, posle mesec dana provedenih u pritvoru, pevačica je odlučila da ipak prizna da je marihuana njena i nagodila se s tužilaštvom.


2 komentara

2 Comments

  1. Zorannah

    27. 08. 2018. at 16:27

    A ona mi uvijek normalno djelovala. Sad i tijana ajfon i mimi oro imaju drugu sliku u mojim ocima

  2. pixie

    27. 08. 2018. at 21:26

    Da je otkrila o kome se radi, bila bi oznacena drukarom, a takvi ne prolaze dobro u svetu podzemlja. Bolje cetiri godine zatvora nego metak u celu, m?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top