Search
Close this search box.

Stiže duet sa Šašićem: Lukasova bivša postaje pevačica

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Branislava Pašajlija je privukla veliku pažnju javnosti dok je bila u vezi sa Acom Lukasom. Za samo tri nedelje bila je na naslovnim stranama svih medija, a onda je usledio raskid. Njeno ime se sve manje i manje pojavljuje na portalima, međutim, Pašajlija  to želi da promeni te je odlučila da se oproba kao pevačica.

Naime, Branislava će uskoro snimiti prvu pesmu, koja će, verovali ili ne, biti duet sa Željkom Šašićem.

“Branislava je rešila da svoj životi uzme u ruke, pa je pored toga što je zvanično pokrenula brakorazvodnu parnicu sa Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina, počela i da peva. Ona već ima svoj bend, a njen cilj nije da bude lokalna pevačica, već želi da se ozbiljnije otisne u estradne vode’’, rekao je izvor blizak Branislavi.

‘’Ona je, nakon što je dobila reči jedne pesme, od bliske prijatljice, odmah shvatila da bi to mogla da snimi jer tekst direktno asocira na detalje njene afere sa Lukasom. Kako joj je trebao i muški vokal, po mogućstvu neko već poznat da bi se pesma što bolje promovisala, sinula joj je ideja da pozove Željka Šašića. Branislava je pronašla Šašićev broj i kada mu je rekla ko je, on je bukvalno pao sa stolice. Saslušao je pažljivo njenu ponudu, a ona mu je pročitala reči pesme. Bez razmišljanja je pristao jer reči na prvo slušanje i njega direktno asociraju na situaciju sa Lukasom i Sonjom, tako da će i po njegovom mišljenju to biti pun pogodak’’, kaže izvor i dodaje da će pesma ugledati svetlost dana pre Nove godine.

Ove tvrdnje je potvrdila i sama Branislava.

‘’Nisam ja propevala tek sada. ako to mislite, varate se, ja pevam već odavno, samo se do sada nisam ozbiljnije posvetila tome jer je valjda splet životnih okolnosti drugačije dirigovao. Ne smem da otkrivam detalje, imaćemo sigurno hit. U velikim sam obavezama, ispunjena i spremna za potpuno novi početak’’, rekla je pevačica, prenosi Srbija Danas.

POSLEDNJE VESTI