Stoja i Ana Bekuta ne razgovaraju, a uskoro će biti zajedno u žiriju

Stoja zaratila sa Anom Bekutom (foto: Instagram.com/stojainstitucija)

Bili smo svedoci mnogih svađa i čarki među žirijem muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ali su se ove mnogi tvrde režirane zbog glednosti prepirke brzo završavale čim se kamere ugase. Međutim, jedan komentar članice žirija Ane Bekute veoma je pogodio njenu kolegenicu Stoju, koja je zbog toga odlučila čak i da blokira Anu na Twitteru.

Sve je počelo kada se Bekuta u emisiji požalila da ne može po dvadeseti put da sluša Belu ciganku. Zato je Stoja odmah prekinula svaki kontakt sa Anom, i njoj ali i ostalim kolegama poručila: “Topao savet onima koji ne vole Belu Ciganku. Onima koji nisu konzumenti i onima koji kažu da je to pesmičuljak savetujem da je ipak dobro nauče, jer će im je još dugo publika tražiti na nastupima”, prenosi Kurir.

Videćemo da li će se kolegenice na kraju pomiriti jer će vrlo verovatno uskoro i sarađivati zajedno. Stoja je, naime, od direktora Granda Saše Popovića dobila poziv da u narednim emisijama takmičenja menja jednog člana žirija (najverovatnije Jelenu Karleušu koja krajem februara kreće na američku turneju).

Povezane vesti

Back to Top