Search
Close this search box.

Stojković krstio sina bez Bojane

Krstio sina bez zanja bivše supruge

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Krstio sina bez zanja bivše supruge

 

Svojevremeno se velika prašina podigla kada je Severina Vučković krstila sina Aleksandra, a sada je isto uradio i Vladimir Stojković, koji je bez znanja svoje bivše supruge krstio sina Lava.

„Stojke je Lava hteo da krsti za prvi rođendan, ali nikako nije uspeo da to uklopi s poslovnim obavezama. Stalno se žalio prijateljima kako dete mora što pre da bude kršteno. On potiče iz patrijarhalne porodice i poštuje crkvu i običaje. Nije obavestio Bojanu da će krstiti Lava jer s njom ima kontakt samo preko sinovljevih dadilja. Možda nije trebalo tako da postupi, ali bitno je da je kao otac ispunio svoju obavezu“, otkriva izvor dnevnog lista Kurir.

Golman Partizana potvrdio je da je krstio sina bez znanja njegove majke.

„Krstio sam svog sina. Odavno sam to planirao, ali mi obaveze nisu dozvolile da to učinim ranije. Odabrao sam ovaj manastir jer mi je posebno drag i uradio sam sve po običajima. Kad smo se Bojana i ja razišli, rekao sam joj da ću ja krstiti Lava, ali ona nije znala kad će to biti.“

S druge strane, Bojana Rajić bila je u šoku kada su joj novinari saopštili da joj je bivši suprug krstio sina bez njenog znanja.

„Ne, nemoguće! Ne verujem u to! Nije moguće da je to uradio!“, rekla je Bojana, nakon čega je spustila slušalicu.A na društvenoj mreži Twitter, Bojana je upravo napisala: „Nemojte me pitati kako se osećam!“

Redakcija Tracara.com
Foto: Kurir-info.rs

POSLEDNJE VESTI