Prati nas

Bizarno

Strašno! Reper vodi ćerku kod ginekologa da vidi da li je još uvek nevina

Američki reper T.I. šokirao je javnost izjavom da svake godine vodi 18-godišnju kćerku kod ginekologa, ne bi li se uverio da je još uvek nevina.

Reper je gostovao u podcastu “Ladies Like Us” gde je naglasio koliko mu je bitno to što njegova ćerka, još uvek tinejdžerka, Deyjah Harris još uvek nije imala seksualne odnose. Priznao je da je vodi i na godišnji ginekološki pregled kako bi potvrdio da joj himen nije probijen.

“Reći ću da je s 18 godina njen himen još netaknut”, rekao je. Dodao je kako Deyjah ima 18 godina, završila je srednju školu i upisala prvu godinu fakulteta.

“I da, ne samo da razgovaramo o seksu, imamo godišnje posete ginekologu radi provere njenog himena”, kaže zvezda koja ima i trogodišnju kćerku Heiress, kao i 15-godišnjeg sina Kinga.

Voditeljke podcasta Nazanin Mandi i Nadia Moham mislile su da se šali, ali je T.I. onda opisao detalje jedne od poseta ginekologu.

“Odmah nakon rođendana to radimo”, rekao je. “Obično dan nakon žurke, ona uživa u poklonima, a ja joj stavim nalepnicu na vrata: ‘Ginekolog. Sutra. 9:30′”, kaže.

Naravno, doktori nisu dužni da mu daju tu informaciju pa ih on uslovljava, potpisivanjem ugovora. Iako su mu objasnili kako postoji i drugi načini pucanja himena osim seksa i zapravo, mnoge device imaju netaknut himen, T.I. ne mari za to.

“Gledajte, doktore, ona ne jaše konje, ne vozi bicikl, ne bavi se sporom. Samo joj proverite himen i molim vas vratite mi rezultate”, rekao je reper doktoru.

Voditeljice podcasta smejale su se njegovoj priči, ali su Deyjah također nazvale zatvorenicom i kritikovale repera.

T.I. je priznao da se vodi dvostrukim standardima i da je njegov 15-godišnji sin već seksualno aktivan ali da nije na njemu da kaže “kada neko treba da počne da ima seksualne odnose.”

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. noname

    08. 11. 2019. at 00:04

    znam i ja jednu devojku kojoj je tata ovo radio pa je ona imala analni seks stalno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top