Search
Close this search box.

Stravične vesti ponovo stižu iz Španije: Gudelj mora hitno na operaciju

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Brat Nemanje Gudelja, Dragiša Gudelj za vikend se srušio tokom fudbalske utakmice jer je doživeo petominutni srčani zastoj. Doktorska ekipa tima ga je ranimirala i one je prebačen u bolnicu u svesnom stanju.

Srpski reprezentativac ubrzo se oglasio na društvenim mrežama i otkrio u kakvom se stanju nalazi njegov mlađi brat. Dvadesetpetogodišnji fudbaler je stabilno, ali ustanovljen mu je problem sa srcem, tačnije kardiorespiratorni zastoj zbog kog će morati da se hitno operiše.

Fudbalski klub Kordoba upravo je izdao zvanično saopštenje o stanju Dragiše Gudelja, u kome, pored ostalog, navodi da će mu uskoro biti ugrađen implantabilni kardioverter defibrilator, kao i da gaje nadu da će Dragi uspeti da nastavi perspektivnu sportsku karijeru.

Medicinski pregledi potvrdili su da je Gudelj patio od ventrikularne tahikardije koja je izazvala srčani zastoj, a samim tim i kliničku smrt. Brza intervencija lekarske službe spasla mu je život, navodi se u saopštenju.

https://www.instagram.com/p/Cp5p6jZtysd/

Ono što je u ovoj strašnoj priči obećavajuće jeste Dragišina želja i upornost da se što pre ponovo nađe na fudbalskom terenu i radi ono što najbolje ume.

Porodica Gudelj se zahvalila na podršci koja stiže iz svih delova sveta, u nadi da će njihov sin i brat uskoro doći kući.

POSLEDNJE VESTI