Search
Close this search box.

Brat Nemanje Gudelja srušio se usred utakmice, reanimacija trajala sedam minuta

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Dragiša Gudelj, mlađi brat srpskog reprezentativca i fudbalera Sevilje, Nemanje Gudelja tokom sinoćnje utakmice se srušio na terenu i doživeo zastoj srca.

Poznato je da je i mlađi Gudelj fudbaler koji igra za špansku Kordobu koja je sinoć igrala protiv Rasing Ferola. Ništa nije ukazivalo na ovaj strašan scenario, ali u 11. minutu brat Nemanje Gudelja je ostao bez svesti i srušio se na teren, a španski mediji prenose da je imao srčani zastoj.

Njemu je sedam minuta rađena reanimacija na terenu, nakon čega je Dragiša ponovo bio svestan, a njegov gest oduševio je ceo svet. Naime, kada su ga lekari stavili na nosila, on je insistirao da nastavi meč, ubeđivajući doktore da se dobro oseća i da može ponovo da zaigra.

Dragiša Gudelj se srušio na terenu, a nedugo nakon njegovog prebacivanja u lokalnu bolnicu oglasio se i fudbalski klub za koji igra i otkrio u kom je stanju trenutno fudbaler.

Anastasija pruža podršku

Na zvaničnom nalogu Kordobe, dato je obaveštenje da je mlađi brat srpskog reprezentativca u svesnom i stabilnom stanju, kao i da će biti zadržan na posmatranju i kako bi se uradili testovi.

Uz njega su trenutno njegovi najmiliji, a veliku podršku mu pruža i srpska pevačica i devojka njegovog brata, Anastasija Ražnatović s obzirom na to da je poznato da su njih dvoje veoma bliski.

POSLEDNJE VESTI