Sud promenio odluku: Severini vraćaju sina

Borba tek sledi (foto: pr)

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Borba tek sledi (foto: pr) Privremena sudska mera po kojoj petogodišnji Aleksandar, sin pevačice Severine Kojić i biznismena Milana Popovića, po nedelju dana provodi kod oba roditelja, ukinuta je.
Kako piše Slobodna Dalmacija, a prenose Novosti, prema toj odluci, dečak je u julu i avgustu trebalo da provede samo nedelju dana sa majkom, a ostatak vremena sa srpskim milijarderom u Beogradu. Odluku Županijskog suda u Splitu, kojom je prihvaćena žalba Severine Kojić, potvrdio je portparol suda Damir Romac: „Predmet je bio na odlučivanju u našem sudu i odluka je doneta. Predmet je vraćen Opštinskom građanskom sudu Zagrebu.,“ kazao je on. Okosnica rešenja je u tome da ne žele da potvrde privremenu meru zbog interesa deteta. Oni ne dovode u pitanje nepristrasnost Opštinskog građanskog suda u Zagrebu, koji je izrekao privremenu meru, nego ističu da jekod njih u toku postupak prema tužbi Milana Popovića, kojom se odlučuje o izmeni prvobitne odluke da njegov sin živi s majkom. Ni Severina ni Popović nisu se oglasili još uvek.

3 Responses

  1. Dete ima i oca, koji ga voli i želi videti. Severina je veoma sebična i zla osoba.

  2. @edgar, svaka cast, nisu joj ga veatili jer joj ga nisu ni oduzimali. Nije mi jasno da postoje ljudi koji podrzavaju ovo njeno ponasanje. Sve sto Milan zeli je da bude sa svojim detetom koliko i majka, a sve sto sjevka zeli je da joj milan uplacuje pare ali da nema dodira sa sinom, sem u slucaju da uplati sa strane nesto ozbiljnije. Ko god podrzava ovo njeno ponasanje treba da potrazi nekog ozbiljno dobrog psihijatra.

  3. Ova žalba se rešava od Aprila i njeno spinovanje uz pomoć čak i srpskih medija je ogavno. I te površne srpske pevačice koje je podržavaju da bi bile u trendu a nemaju pojma o čemu su suštinski radi?? Bljak!!!Laži, poluistine i frizirane informacije vrti u krug . Čovek je tražio da vida sina, tražio da budu zajednički staratelji i da isto vremena provodi sa njim ne kenjajte više. Ne da joj ga ODuZME. Postžavate hrvatsku pornićarju umesto svog sunarodnika ona non stop potencira nacionalni problem sa Milanom .Ne simpatišem ga jer njegovi izbori govore i o njemu ali ovo je odvratno toliko da je čak sud izrekao opomenu da ne zloupotrebljava medije i ne vrši pritisak uz pomocć popularnosti na sud. Ali očito je upalilo. Toliko je nisko išla da je čak potencirala kako hoće da joj vodi sins da slavi PRAVOSLAVNE praznike pa ga je čak novinar za to i pitao pred kamerama . Sina koga je ona krstila u katoličkoj crkvi da Vas podsetim. Ogavno, nisko i prljavo. Al ko sa đavolom tikve sadi…..,,,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI