Search
Close this search box.

Sugar and Spice: Koncept pametne zabave i pametne hrane

Sweeties ekipa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Koncept pametne hrane i zabave – Sugar and Spice

Sugar and Spice je restoran koji za inspiraciju ima srećno vreme 70-ih, šarenilo pop-arta, naivnost i sreću koju donose rolšue i hranu koja se objedinjuje pod sloganom: Volimo brzo (spremljenu) hranu, ali ne volimo brzu hranu (We like food fast and not fast food) .Uz DJ-jeve i ozvučenje koje su koristili Rolling Stones-i, kao i disko kugle i jedinstveni enterijer, možete da uđete u sred dana u neki sasvim drugačiji film… toliko različit od svega što ste do sada doživeli.

Tvorac koncepta je Slobodan Bobi Vuković. Svoj impozantni CV formirao je u Londonu: učestvovao je u stvaranju nekoliko popularnih mesta u Londonu, koja posećuju A list i high class selebritiji: Pop – za Eric You, jednog od najvećih svetskih bankara. Osmislio je Opium u Londonu. Kreirao je prvi meni za legendarni londonski HakaSan. Radio kao regionalni direktor za Style in the city (Babushka, Bed bar, Naylon). Učestvovao je u emisiji na nacinalnoj engleskoj televiziji Channel 5 kao celebrity londonski barmen. Radio je za Rodgera Moora kao direktor u njegovom restoranu Hush. U Srbiji je kreirao Supermarket, Intergalactic Diner, a sada i Sugar and Spice.

Kada ga upitate šta je bila inspiracija za Sugar and Spice, odgovara: „Ljubav prema koktelima i dobroj i pametnoj zabavi… Vreme 70-ih, zato što je to bilo vreme pop arta i veselih boja i zvuka. Ljudi su bili srećniji. Odatle ideja za rolšue, da se vrate… Pokušaj promocije sreće bez puno para…“

Da li je i Sergej Trifunović ljubitelj palačinki?

Sugar and Spice je pancake house sa internacionalnom fusion kuhinjom kreiranom oko palačinki, vafli i puter palačinki. U ponudi su slatke i slane kreacije kao i glavno jelo, salate i spikes (ražnjići) sa raznim vrstama mesa, povrća i sireva.

U planu su gostovanja poznatih sportista u ulozi disc jockey-a uz pomoć fonda B92. Tih dana će se naplaćivati ulaz i sav prihod od ulaznica će biti doniran u dobrotvorne svrhe kroz pomenuti fond.

Konobarice Sugar and Spice-a služe na rolšuama. One su Sweeties ekipa, imaju imena na poslu i na njih se odazivaju. Zovu se Coco, Dolce, Chilly, Honey, Ginger, a brojevi su im poslednje dve cifre godina u koje se vraćamo. Sedamdesete i osamdesete… Između primanja i služenja porudžbina jure se po prostoru i izvode trikove na rolšuama.

Sweeties ekipa
Sweeties ekipa

Sada znate gde možete da nađete koncept pametne zabave i pametne hrane. Uz enterijer i rasvetu , kao i zvuk koji vas vodi daleko od sivila i inspiriše novom energijom i ukusima. Ljubav i radost u svim čulima.

POSLEDNJE VESTI