Search
Close this search box.

Svađa Karleuše i Viki: Zašto mladi forsiraju seljobersku muziku?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jeleni se nije dopao izbor pesme kandidatkinje (foto: Screenshot)

Otkako je postala član žirija popularnog takmičenja Zvezde Granda, pop diva, Jelena Karleuša, nije prezala da uvek kaže tačno ono što joj je na umu, makar je to dovelo u raspravu sa bilo kim. A posebno sa koleginicom Viki Miljković.

Njihovo mimoilaženje stavova obeležilo je gotovo svaku emisiju u dosadašnjem toku takmičenja, ali čini se da su se međusobna neslaganja sada popela na viši nivo.

Naime, takmičarka po imenu Snežana Mladenović predstavila se sa dve pesme, Lepi moj i Požuri ljubavi u moj zagrljaj, ali se Jeleni njen odabir repertoara nije dopao: Lepi moj je moja omiljena pesma. Mene interesuje kako neko sa 23 godine, neko ko svira violinu, klasičnu muziku, izabere ovu drugu pesmu Požuri ljubavi u moj zagrljaj. Zašto ovde mladi takmičari forsiraju muziku po parametru koja je seljoberska? Što mlađe, to strašnije. Zašto se to dešava?“

Miljkovićeva nije ostala ravnodušna na ovakav komentar svoje koleginice, pa je stala u Snežaninu odbranu: „Ja sam tvoj glas razuma. Mogu ja da ti odgovorim umesto devojke. Iz emisije u emisiju pokušavaš da mi prodaš foru da je sto puta ponovljena laž istina“.

Jelena je na ovu optužbu žustro odreagovala: „Ti hoćeš da kažeš da ja lažem!? Nismo došli da se vređamo! Kad nekome kaže da laže, ti ga vređaš. Izvini se na kolenima, odmah da se ja sad ne bih naljutila!“, bila je izričita pevačica, a potom se obratila i direktoru Grand produkcije, Saši Popoviću: „Saša, ja kao zvezda koja ovde donosi najveću gledanost nisam zaslužila da slušam njeno vređanje. Ja bih te molila da joj kažeš da me ne naziva lažovom“.

Svađu među kolegenicama u sinoćnoj emisiji pogledajte  na 34. minutu.

https://youtu.be/_5gWsENTsnk

POSLEDNJE VESTI