in

Svađi nema kraja: Cardi B uzvratila Nicki Minaj


Taman kad smo pomislili da su se strasti malo stišale, Cardi B tu je da nas demantuje.

Nakon što je Nicki Minaj u svojoj radijskoj emisiji Queen verbalno odgovorila Cardi, koja ju je na žurki na Nedelji mode u Njujorku napala štiklom, vlasnica hita I Like It rešila je da demantuje tvrdnje koje je njena starija koleginica iznela, piše Teen Star.

Naime, Nicki tvrdi da Cardi plaća da se njene pesme emituju na radio stanicama. „Karijeru je izgradila sažaljenjem i plaćanjem pesama. Ja nikada nisam morala da j**em DJ-a da bi puštao moje pesme,“ bila je oštra Minajova.

U sredu ujutru, Cardi je na Instagramu objavila listu najprodavanijih albuma 2018. godine, na kojoj je na trećem mestu njen album prvenac Invasion of Privacy, odmah iza Drakeovog albuma Scorpion i albuma Beerbongs & Bentleys, koji je objavio Post Malone. 

View this post on Instagram

NUMBERS DONT FUCKIN LIE 🗣🗣🗣🗣

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

„Brojevi je**no ne lažu,“ napisala je ona, očigledno besna zbog kritika koleginice koja je na sceni duže nego ona.

Dvadesetpetogodišnja reperka potom je objavila video jednog od njenih nastupa iz 2016. godine, gde izvodi numeru Bodak Yellow – mnogo pre svetske popularnosti.

„29. JUL 2016! Nemam izdavača, radio stanice ne emituju moju muziku, izašla iz rijalitija Love and hip hop, samo 200.000 na bankovnom računu, prva turneja,“ napisala je Cardi.

„Ne dopustite ikome da vas ubedi da ste prevarili sebe ili da ne zaslužujete da budete tu gde jeste kada znate da ste sami stigli do vrha. Hvala Bardigang! Tu ste od početka,“ dodala je ona.