Prati nas

Događaj

Svečani koktel povodom 20 godina TV Pink!

Televizija Pink proslavila 20 godina od osnivanja! (foto: PR)

Televizija Pink proslavila 20 godina od osnivanja! (foto: PR)

Svečanim koktelom u hotelu Metropol Palace televizija Pink sinoć je proslavila 20 godina postojanja. Oko 1.000 zvanica došlo je da iskaže podršku medijskoj kompaniji koja je po ocenama mnogih lider u čitavom regionu.

Među zvanicama su bili mnogi predstavnici Vlade sa premijerom Aleksandrom Vučićem na čelu, ali i poneki predstavnici opozicije. Estradu je predvodila Svetlana Ceca Ražnatović, zatim su tu bili i Hari Mata Hari, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Bora Đorđević, Jelena Tomašević, Viki Miljković, Lexington bend, Aca Lukas

Svetlana je bila estradna zvezda večeri!

Svetlana je bila estradna zvezda večeri!

U gala veče prisutne je uveo voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević, dok je prisutne pozdravio prvi čovek Pinka Željko Mitrović koji je, između ostalog rekao: “Poslednjih 20 godina je prošlo kao tren, zahvalan sam svima koji su bili uz nas. Startovali smo još jednu programsku sezonu sa novim licima, novim projektima i novim idejama. Nadamo se da ćete kao i svih ovih godina, verno, ostati uz nas.”

Mali, Vučić i Gojković - i političari došli da podrže Pink!

Mali, Vučić i Gojković – i političari došli da podrže Pink!

Redakcija Tracara.com

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. krokodilčić

    19. 09. 2014. at 10:29

    Pre par godina su se pljuvali, te estradna zvezda večeri beše zabranjena na televiziji na kojoj je sadeK zvezda. Onda dodjoše godine kada gosn’ radikal nauči od prijatelja kriminalca Mitrovica kako se postaje uspešan u Srbiji i kako se vlada istom. O da, čoban zna kako sa ovcama, zato UŽIVAJTE U ŠIŠANJU i pripremite se za klanje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top