Svetski mediji: Sanji Vučić je naneta nepravda na Eurosongu

(foto: Instagram)

Cenjeni internet portal Huffnington Post je u svom novom broju objavio analitički tekst o Eurosongu u kom na veoma afirmativan način piše o našoj predstavnici Sanji Vučić.

Portal je jasno izrazio negodovanje prema konačnim plasmanima na ovogodišnjem izboru za najbolju pesmu u Evropi. Kao glavni primer za to izdvojili su Sanju Vučić, predstavnicu Srbije na ovom takmičenju. U postu je pisalo: „Najveće razočaranje definitivno je bio plasman Sanje Vučić, čiji nastup i pesma su bili na visini zadatka baš kao Molitva Marije Šerifović 2007. godine, koja je i odnela pobedu. Ipak, iako je poruka bila jasna, Sanja je završila na 18. mestu i to je nepravda.“, napisali su novinari Huffington posta, a prenosi  Blic.

Takođe, naveli su da je nepravda naneta i Španiji, Malti pa čak i Bugarskoj. Ističu da se Bugarska nepravedno našla na trećem mestu zbog „kokošijeg plesa i prosečne pesme“.

Da li se vi slažete sa natpisima čuvenog sajta ili biste vi možda učesnike ostavili na mestima na kojima jesu?

2 Responses

 1. Apsolutno. Ne ovisno što je naša ali izvođenje, pesma i poruka za prvih 5. Australija sjajna i ljudi dole potuču iz EU, vole Eurosong i ne znam šta se naši Beče?? Ovo sa novim glasanjem i pesmom koja je ogavna propaganda, Kosovo u FIFA je početak kraja svega lepog u muzici i sportu. Kraj!

 2. Slazem se da nam je ucinjena nepravda. Nisam nimalo subjektivan zato sto je nasa pesma,naprotiv,prema sebi/nama sam uvek najveci kriticar.
  Prvo / Goodbye je odlicna pesma sa odlicnom porukom koju nosi tekst pesme.
  Drugo / Sanja je pevac sa neverovatnim vokalnim sposobnostima i ona je sapravo pevala a ne recitovala kao neki (citaj Rusija)
  Trece / Nastup je takodje imao tamatiku i odlicno ilustrovao poruku pesme.

  Zbog svega navedenog,neverovatno je da je STRUCNI ziri sirom Evrope takvoj pesmi davao 0 ili 2-3 poena. Evrovizija je,kao i sva ostala takmicenja,postala paravan za politicko prepucavanje. Odavno se tu ne gleda pesma,glas,nastup jednom recju – muzika.

  PS: Sve navedeno vazi i za Hrvatsku i Ninu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI